Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kısa Film Yarışması

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Kısa Film Yarışmasında öğretmenimiz Okan BAYTEKİN koordinatörlüğündeki okulumuz ekibinin eseri 2. oldu.

02.06.2022 293

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemiz okullarının katılığımı ile Kısa Film Yarışması düzenlendi. Okulumuz yarışmaya matematik öğretmenimiz Okan BAYTEKİN koordinatörülüğündeki 5. sınıf öğrencilerimiz Zeynep BOZKURT, Bensu GÜÇLÜ, Enes ÇELEBİ, Melisa KÖYLÜ, Raziye Nur TESKİ ve Feyza BÜYÜKŞAHİN'den oluşan ekibin "Yarının Doğası" isimli eseriyle katılım sağladı. Ekibimizin eseri yarışmada 2. oldu ve 2. Ödülü olarak yarışma sponsoru Sultan Turizmle günübirlik Ayvalık - Datça gezisi kazandılar. Öğretmenimiz Okan BAYTEKİN'i ve sevgili öğrencilerimizi başarılarından ötürü kutluyoruz.

02-06-202202-06-2022